Intro Logo

O biserică suficient de mare pentru a celebra și suficient de mică pentru a avea grijă de toată lumea

Viziune și cultură

O biserică care este ca o familie iubitoare și inclusivistă, care arde de pasiune pentru Iisus și care trăiește pentru a introduce oamenii într-o relație personală cu Isus.
O biserică cu oameni plini de Duhul Sfânt, uniți în jurul misiunii lui Cristos.
O biserică care creează în mod intenționat spațiu pentru ca oricine, indiferent de vârstă și context, să devină parte a unei comunități.
O biserică gata să ajungă la oameni la care nimeni nu ajunge și care demonstrează curaj iubire și acceptare necondiționată. Suntem dedicați să facem ucenici adevărați și lideri puternici, celebrând și punând accentul pe tot ce e bun în fiecare persoană.
O comunitate dornică să pună persoana înaintea sarcinilor și să împuternicească oamenii, dând mai departe nu numai responsabilitatea, ci și autoritatea.
O biserică care îi echipează pe oameni să fie o influență în cercurile lor apropiate, suficient de curajoși pentru a se implica în fiecare sferă a societății și pentru a fi agenți ai schimbării oriunde s-ar afla.
Un grup de oameni care îndrăznesc să facă tot ceea ce Dumnezeu i-a creat să facă, transformând astfel lumea din jurul lor pentru Isus ca rezultat al identității lor, dedicați cauzei lui Cristos, iubind și celebrând viața cu orice ocazie.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a construi o biserică națională cu impact local, care ajută oamenii să-L cunoască pe Dumnezeu, să experimenteze libertatea, împuternicind fiecare individ să facă o diferență în sfera lor de influență prin ucenicizare.

Valori

01

Oamenii sunt pasiunea noastră

Toată lumea este binevenită, acceptată și inclusă, indiferent de credință, convingeri și comportament. Intro este o biserică pentru oameni, nu pentru creștini

02

Excelența este scopul nostru

Excelența inspiră întotdeauna oamenii și Îl onorează pe Dumnezeu

03

Entuziasmul este alegerea noastră

Punem pasiune în tot ce facem și celebrăm constant, pentru că la biserică n-ar trebui să fie plictisitor!

04

Slujirea este chemarea noastră

Fiecare dintre noi a fost creat pentru a contribui la bunăstarea celorlalți și avem tot ceea ce ne trebuie ca să facem o diferență prin implicare activă în viața comunității

05

Isus este centrul comunității

Pentru că Îl iubim pe Isus, Îl ascultăm și trăim pentru a aduce oamenii la o relație personală cu Isus Cristos

06

Generozitatea este privilegiul nostru

Accelerăm viziunea bisericii locale, fiind generoși cu timpul și resursele noastre financiare

07

Împuternicirea este misiunea noastră

Facem ucenici pasionați, dezvoltăm lideri autentici și echipăm oamenii pentru a aduce schimbare în sferele lor de influență

Ce credem

Biserica Intro este o biserică creștină non-denominațională.

Noi credem într-un Dumnezeu veșnic, care este Creatorul tuturor lucrurilor. El există în trei Persoane: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt. El este cu totul iubitor și cu totul sfânt.

Noi credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu. Ea este corectă, autoritară și aplicabilă în viața noastră de zi cu zi.

Noi credem că păcatul ne-a separat pe fiecare dintre noi de Dumnezeu și de scopul Lui pentru viața noastră.

Noi credem că Domnul Isus Cristos a venit în lume pentru a restabili relația dintre noi și Dumnezeu. Isus a murit pe cruce și a înviat din morți și toți cei care cred în El pot avea iertare și viață veșnică. În calitate de credincioși, suntem botezați în apă ca o declarație publică a credinței noastre în Isus.

Noi credem că Duhul lui Dumnezeu locuiește în noi și îl împuternicește pe credincios. Viața plină de Duhul Sfânt ne dă capacitatea de a trăi cu caracter divin și ne oferă daruri spirituale care ne permit să îndeplinim scopurile lui Dumnezeu pe pământ.

Noi credem că Dumnezeu ne-a echipat pe fiecare în parte ca să putem îndeplini cu succes scopul Lui pentru viața noastră, adică acela de a ne închina lui Dumnezeu, de a ne îndeplini rolul în Biserică și de a sluji comunității în care trăim.

Noi credem că Biserica este „trupul lui Cristos ”. Pe măsură ce ne întâlnim în mod regulat, atât în grupuri mari, cât și în case, creștem în credința noastră, îndeplinim marea trimitere și formăm relații de lungă durată.

Noi credem că destinația noastră veșnică, fie cu Dumnezeu, fie separați de El, este determinată de răspunsul nostru față de Domnul Isus Cristos.

Noi credem că Domnul Isus Cristos se întoarce din nou, așa cum a promis.

Deși stilul nostru este contemporan, teologia noastră este tradițională
Noi credem că Evanghelia este atât actuală, cât și atemporală
bocanceaFamily

Fă cunoștință cu echipa

Daniel și Alina sunt căsătoriți de 12 de ani și au o fetiță, Esme-Ann și un băiat, Eliam-Victor. După 10 ani petrecuți în Londra, au decis să răspundă chemării lui Dumnezeu și să se mute în România în iulie 2021 pentru a construi o biserică dătătoare de viață, unde oamenii pot găsi libertatea, își pot descoperi scopul și pot face diferența devenind mai mult ca Isus. Înainte de a se muta în București, România, pentru a planta biserica Intro, au fost implicați intens în lucrare, păstorind un serviciu local în Londra timp de 7 ani. În timp ce se aflau în Londra, au pionierat și lansarea bisericii Intro Cluj (acum Biserica Arca Cluj), o comunitate vibrantă și în creștere rapidă. Inima lor este să vadă cât mai multe biserici sănătoase și cu impact în România și în estul Europei.

Împreună, Daniel și Alina sunt dedicați să construiască o biserică iubitoare, o familie incluzivă, plină de pasiune pentru Isus și care există pentru a introduce oamenii într-o relație cu El și cu comunitatea Lui.

O comunitate plină de Duhul Sfânt, unită în jurul misiunii lui Cristos, care este intențională în a crea un spațiu unde toată lumea și oricine, indiferent de trecutul sau de vârsta lui, își poate găsi un loc unde simte că aparține.

O biserică gata să meargă și să ajungă la oamenii la care nimeni altcineva nu ajunge, demonstrând dragoste și acceptare cu îndrăzneală. O biserică dedicată să facă ucenici autentici care devin lideri puternici și care celebrează și încurajează binele în fiecare individ.

O comunitate care pune persoana înaintea sarcinii și care împuternicește oamenii, oferind nu doar responsabilitate, ci și autoritate.

O biserică care trimite și echipează oamenii pentru a ajunge în spațiul lor de influență, suficient de curajoși încât să fie implicați în fiecare sferă a societății și să fie agenți ai schimbării oriunde s-ar afla.

Un grup de oameni care au curajul să facă tot ceea ce sunt chemați să facă, transformând astfel lumea din jurul lor pentru Isus datorită a ceea ce sunt.

facebookinstagramyoutube
location
București

Cinemax, Veranda Mall
Str. Ziduri Moși 23
021203

© Toate drepturile rezervate. Asociatia Intro Home 2024.