Intro Logo

Ești nou la Intro?

Vrem să ne conectăm cu tine

Vrem ca fiecare persoană din BISERICA INTRO să devină lideri în Comunitate și credem că primul pas în acest sens este conectarea. Fiecare persoană își poate găsi un loc în această biserică, inclusiv tu. Ca echipă, ne-ar face mare plăcere să ne conectăm cu tine și vrem să vedem cum te putem ajuta să te conectezi în Biserica INTRO. Ia-ți câteva momente să completezi detaliile de mai jos și cineva din echipa noastră va lua legătura cu tine!

Pașii următori

Fă Biserica Intro casa ta

Fă Biserica Intro casa ta

O dată pe lună, echipa noastră găzduiește o întâlnire (online sau în persoană) numită Fă Biserica Intro casa ta. La această întâlnire vei putea întâlni câțiva dintre păstorii noștri și din membri cheie ai echipei și îți vom împărtăși povestea, viziunea, misiunea și valorile Bisericii INTRO. Vom vorbi, de asemenea, despre diferitele moduri în care te poți conecta și despre cum poți face Biserica INTRO casa ta.

Alătură-te unui grup

Alătură-te unui grup

Am fost creați să prosperăm în comunitate, iar aici, la INTRO, dorim să te ajutăm să dezvolți relații sănătoase! Grupurile Intro sunt modul în care continuăm să construim relații personale și autentice între noi și în timpul săptămânii, nu doar duminica. Grupurile noastre se desfășoară în trei sezoane pe tot parcursul anului, pot fi online sau în persoană și acoperă o gamă diversă de subiecte. Dacă vrei să te conectezi cu ceilalți în timp ce crești în credința ta, alătură-te unui grup și privește cum viața ta începe să înflorească alături de ceilalți!

Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste și la fapte bune. Să nu părăsim strângerea noastră laolaltă, așa cum au unii obiceiul, ci să ne încurajăm unii pe alții, cu atât mai mult cu cât vedeți că Ziua se apropie.
Evrei 10:24-25
Alătură-te unei echipe

Alătură-te unei echipe

Dumnezeu te-a creat în mod intenționat și pentru un scop anume. Credința noastră este că, slujind bisericii tale locale și orașului tău, îți vei descoperi, alături de ceilalți, darurile unice și modul în care le poți folosi pentru a face o diferență. Avem numeroase echipe și fiecare oferă diverse moduri de a-ți descoperi și dezvolta abilitățile. Unele se întâlnesc duminica, iar altele în timpul săptămânii. Dacă vrei să te implici, există o echipă pentru tine!

Ca niște buni administratori ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare să-i slujească pe alții potrivit cu darul pe care l-a primit.
1 Petru 4:10
Rugăciuni

Rugăciuni

La Intro credem că rugăciunea este temelia a tot ceea ce facem. Cu toții trecem prin diferite sezoane în viață. Unele sunt minunate, iar altele pot fi cu adevărat dificile. Dumnezeu ne dă o metodă de a schimba situațiile și ne oferă mângâiere prin puterea rugăciunii. Să ai alături de tine oameni care te susțin în rugăciune pentru nevoile, visele și durerea ta îți poate aduce o nouă speranță de viitor. Te invităm să trimiți o cerere de rugăciune online, pentru ca echipa noastră să se poată ruga împreună cu tine.

alpha

Ce este Alpha?

Alpha este o serie de întâlniri care explorează marile întrebări ale vieții și ale credinței și îți oferă spațiu pentru a-ți împărtăși gândurile și opiniile cu alții. Alpha este un curs relaxat unde nu te vei simți sub presiune. Aici, nicio întrebare nu este nepotrivită și oricine este binevenit, indiferent de trecutul sau de convingerile sale.

Ce se întâmplă la Alpha?

Cursul Alpha durează nouă săptămâni. Începem seara luând cina împreună (este gratuit!), apoi vizionăm un videoclip. Fiecare videoclip abordează un subiect diferit legat de credință și este conceput pentru a crea conversație – poți spune orice sau, dacă preferi, poți doar asculta. Ești liber să pui la îndoială orice și să întrebi orice. Ești liber să vii așa cum ești, fără teama de a fi criticat, judecat sau privit de sus. Fiecare sesiune este găzduită într-un grup și oricine este binevenit.

Cursul Alpha este un loc minunat unde poți să-ți aduci prietenii pentru o conversație despre credință, viață și Dumnezeu!

play
facebookinstagramyoutube
location
București

Cinemax, Veranda Mall
Str. Ziduri Moși 23
021203

© Toate drepturile rezervate. Asociatia Intro Home 2024.