Intro Logo

SERVICIUL DE DUMINICĂ

Serviciul de duminică e locul în care fiecare persoană e întâmpinată cu un „bine ai venit acasă” și „tu aparții aici” în așa fel încât îi face să spună „simt că pot să aparțin acestui loc și vreau să fac următorul pas pentru ca asta să se întâmple”.

Ne dorim să ai parte de cea mai bună experiență, așa că spune-ne dacă vrei să te alături serviciului din duminica aceasta în București sau Cluj.

city
outreach

Îmi Iubesc Orașul

„Îmi ubesc orașul” este o mișcare de outreach a bisericii noastre prin care, în a doua sâmbătă a fiecărei luni, echipele de slujire se reunesc în grupuri care să slujească orașului. Această inițiativă este concepută pentru ca oamenii să demonstreze dragostea lui Dumnezeu în moduri practice, slujind pe alții printr-o varietate de proiecte de informare și mișcări de outreach. Ceea ce ne dorim e să colaborăm cu organizații care răspund deja nevoilor orașului, astfel încât să putem avea un impact mai mare.

starNu facem baby-sitting, ci dezvoltăm lideristar

TINERET

Misiunea noastră este să creem un spațiu în care tinerii să-L poată cunoaște pe Hristos și modul în care El e prezent în fiecare domeniu al vieții lor. Ne dorim să fim alături de tineri în procesul de a -L urma pe Isus, de a deveni lideri în comunitățile lor și de a face o diferență. Noi credem că tinerii nu sunt biserica de mâine, ci biserica de astăzi.

Intro Kids

INTRO KIDS este programul nostru pentru copii, dedicat echipării următoarei generații de lideri. Echipa Intro Kids pregătește în fiecare duminică momente de muzică, joacă și distracție prin care copiii să dezvolte o iubire autentică pentru Dumnezeu, să-și construiască viețile în jurul valorilor creștine, să lege prietenii semnificative și să descopere încă de la o vârstă fragedă scopul lor în viață.

facebookinstagramyoutube
location
bucharest

Cinemax, Veranda Mall
Str. Ziduri Moși 23
021203

location
cluj-napoca

Hotel Univers T
Str. Alexandru Vaida Voevod 53-55
400592

© Toate drepturile rezervate. Asociatia Intro Home 2023.