Intro Logo

La ce să te aștepți

Cum ajungi la locație?
Ne intâlnim la Cinemax, Veranda Mall, et.2 Str. Ziduri Moși 23 București. Te așteptăm de la 10:30 la o cafea și socializare la cafeneaua Spotlight ce se află exact lângă intrarea în cinema. Aici o să fii întâmpinat de zâmbete și de persoane care să-ți ureze „Bine ai venit acasă”.
Bea o cafea alături de noi!
Suntem pasionați de a crea împreună o comunitate autentică. Pentru că știm că cel mai important într-o comunitate e conectarea cu ceilalți, foaierul Cineva Veranda ne va servi drept spațiu de conectare începând cu ora 10:30! Ușile sălii principale se vor deschide doar cu câteva minute înainte de începerea serviciului pentru ca tu să îți rezervi timpul de dinainte pentru conexiuni reale.
Cum arată serviciul de dumincă al bisericii?
Serviciul în sine este destul de relaxant. Muzica (pe care noi o numim muzică de închinare, căci este despre Dumnezeu) este modernă, versurile sunt afișate pe ecrane, la fel și versetele biblice din mesaj. Mesajul e bazat întotdeauna pe Biblie și este menit să fie ușor de înțeles, având însă și un element provocator. Provocarea este importantă pentru noi, deoarece ne dorim să devenim tot mai mult ca Isus. Avem un moment de generozitate la fiecare serviciu de duminică dar acesta este pentru cei care consideră Intro, acasă. Nu există nicio obligație sau presiune pentru cei ce vizitează biserica, sau pentru cei ce au venit prima oară, să participe la acest moment.
Cum rămâne cu copiii?
Intro Kids este programul nostru pentru copii cu vârsta de peste 2 ani. Acesta se desfășoară într-o cameră separată. Odată ajuns la locație, voluntarii din echipa de slujire te vor direcționa către aceasta. La intrare, vei fi rugat să îți treci datele tale și ale copilului tău și amândoi veți primi un cod de identificare. La final, îți vei putea prelua copilul prezentând voluntarilor acel cod.
Se întâmplă ceva după serviciul de duminică?
Noi credem că biserica nu este un program, așadar după finalizarea programului rămânem să mai petrecem timp împreună, să ne conectăm, să mâncăm împreună și să ne facem noi prieteni.
Se întâmplă ceva în timpul săptămânii?
Organizăm Grupuri Intro în fiecare sezon. Aceste grupuri mai mici sunt elemente cheie pentru crearea comunității. Avem grupuri pentru bărbați, femei, mixte și grupuri de hobby.
facebookinstagramyoutube
location
București

Cinemax, Veranda Mall
Str. Ziduri Moși 23
021203

© Toate drepturile rezervate. Asociatia Intro Home 2024.